Welkom bij Kunstpuntgouda

Je kunt hier terecht voor cursussen en workshops op het gebied van beeldende kunst, dans, media, muziek en theater. Professionele en gedreven musici, theatermakers en beeldend kunstenaars geven de lessen en delen hun passie en kennis met cursisten en bezoekers. 

Kernwaarden

Ontdek jouw passie. Er zijn vele kunstvormen en ieder mens is uniek. Ontdek waar je plezier aan beleefd en waar je goed in bent. Ontwikkel talent. Onder leiding van professionele en bevlogen docenten werk je aan de ontwikkeling van je talent. Een inspirerende omgeving. Wij zijn bewoner van Cultuurhuis Garenspinnerij. Dit is de ontmoetingsplek voor cultuurliefhebbers in Gouda. De locatie ingericht om geïnspireerd te raken en kunst te beleven. Ontmoet elkaar. Kunst beleven samen met anderen, werkend in een cursusgroep of samen musicerend. Werk aan vernieuwing. Kunstpuntgouda werkt voortdurend aan vernieuwing om cursisten te blijven verrassen, verbazen en uitdagen. Kunstpuntgouda is ontstaan door de fusie van Kunstencentrum de Werkschuit en Muziekschool Gouda.

Kwaliteitskeurmerk kunsteducatie & amateurkunst

Kunstpuntgouda heeft in juni 2015 het Kwaliteitskeurmerk Kunsteducatie & Amateurkunst ontvangen. Dit landelijke keurmerk werd verleend na toetsing door een onafhankelijk certificeringbureau.
Bekijk hier het certificaat

Gegevens

KvK nummer: 41172437
Rabobank: NL59 RABO 0322 4223 37
ING: NL95 INGB 0003 6211 63
BTW nummer: NL0033.39.336.B01
Culturele ANBI status

Jaarverslagen

Bekijk hier het digitale jaarverslag 2015
Bekijk hier het digitale jaarverslag 2016