Popkoor 'Streetlife' (volwassenen)

'Streetlife' wordt gevormd door 37 vrouwen en dirigent Alejandro Orozco. We zingen voornamelijk Nederlandse en Engelstalige popmuziek. Om mee te zingen is zangervaring niet vereist en ook kennis van het notenschrift is niet persé noodzakelijk. Er wordt meerstemmig gezongen in de categorieën alt, mezzo en sopraan.

Inschrijven

Popkoor 'Out of the blue' (jongeren)

Houd je van zingen!? En houd je van pop-muziek? Dan is het jeugdpopkoor van Kunstpuntgouda iets voor jou! Zingen is leuk! En wat is er nou nog leuker dan samen in een groep je favoriete popliedjes zingen? Daarom heeft Kunstpuntgouda een jeugdpopkoor, speciaal voor jongeren tussen 12 en 25 jaar. Het repertoire bestaat uit huidige en oude popmuziek, we zullen af en toe een uitstapje maken naar musical maar het accent ligt op popmuziek! We zingen twee- tot driestemmig. Repetities zijn op woensdagavond van 19.00- 21.00 uur. Naast het instuderen van het repertoire komen natuurlijk ook stemvorming en koorvorming aan bod. Hoop je te zien bij de repetities! Maak kennis met 'Out of the blue' op YouTube: klik hier

Inschrijven

Vocalkidz (kinderen)

Hou je van zingen? Hou je van popmuziek en ben je tussen de 9 en 12 jaar? Dan is Vocalkidz echt iets voor jou! Samen in een groep je favoriete top 40 liedjes zingen, eenstemmig en meerstemmig! Naast repeteren komen koor en stemvorming natuurlijk ook aan bod. Is zingen je passie? Maakt zingen je vrolijk? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven

Blueprint (jongeren en volwassenen)

Elk jaar werkt Blueprint aan een uniek thema naar 2 eindconcerten toe. Naast het repertoire komen natuurlijk ook stemvorming en koorvorming aan bod.In 18 repetities werken we toe naar 2 fantastische eindconcerten die ook jullie gaan vormgeven!  Ben jij FLAWLESS genoeg? Geef je dan op voor auditie via info@kunstpuntgouda.nl. Het projectkoor is toeganklijk voor zangers en zangeressen van 17 jaar (of 16 - 1e jaars MBO) t/m 30 jaar.  We repeteren op maandagavond, om de week van 19.30- 21.30 uur.  Audities zijn in de 1e week van september.

Inschrijven jongeren
Inschrijven volwassenen

 

streetlife.jpg

Streetlife

img_0193.jpg

Out of the blue