Kunsteducatie is (in) beweging

Kunstpuntgouda is specialist op het gebied van kunsteducatie. Lesbevoegde kunstenaars, dansers en musici delen hun kennis met kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Ze geven les aan grote groepen, kleine groepen en individueel. Het begint met laagdrempelig informeren en enthousiasmeren door middel van workshops op scholen.  Binnen de cursussen staat de persoonlijke ontwikkeling van de leerling centraal. Zowel beginners als vergevorderden kunnen bij Kunstpuntgouda terecht.
Omdat kunst(educatie) altijd in beweging is vormt het een ideale basis voor elk kind in ontwikkeling. Kunstonderwijs helpt leerlingen te ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en leert kinderen anders te kijken naar de wereld om hen heen.

Onderwijs

Wij bieden workshops aan en ontwikkelen (samen met scholen) nieuw aanbod voor leerlingen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De lessen worden gegeven op school of op (onze) locatie.

Particulieren

Zin om met een groep los te gaan op kunstzinnige of muzikale wijze? Met als doel om de groep met elkaar te verbinden of gewoon voor de lol? Wij staan voor je klaar met een breed programma. En als je zelf een idee hebt kun je dit ons vertellen. We bieden ook workshops op maat. Dus vier je een kinderfeestje? Heb je een familiedag? Een teambuilding of wil je met je groep de school uit? Iedereen is welkom!